Met kurk en schouders

Gisteren bood Petrus ons een ‘verticalleken’ aan van Lafon Rochet  ( 1997 – 2003 ).
Fantastische avond, schitterende wijnen.
Deze stak er met kurk en schouders bovenuit.*

*That is, tot de Montrose op tafel kwam…

 

8 gedachten over “Met kurk en schouders

 1. Hey,

  Die Lafon Rochet 2003, waar heb je die gekocht en hoeveel betaalde je er voor. Ik ben op zoek naar Lafon Rochet 2004 maar ik vind hem nergens (ik zit nu in Frankrijk trouwens, maar binnen een maand ga ik een week terug naar huis).

  Thx!

  Like

 2. Toeval wil…ik kocht deze wijn in een carrefour in de Champagnestreek. Haalde hem uit een rek met restjes uit het wijnfestival 2006 ( 30% korting ). Basisprijs was rond de 20 euro, ik betaalde er dus 14…
  Straf hé…

  Like

 3. halo,
  Sinds geruime tijd lees ik met – ik geef het toe – enige verslaving deze blog
  Ondertussen ben ik ook in het archief gaan kijken, op zoek naar meer Zo las ik dat je de wijncursus bij Syntra volgt (volgde?) Ik heb best wel wat interesse in deze cursus, maar wil me eerst wat meer informeren Heb jij nog wat info voor mij (praktisch en inhoudelijk): ben je tevreden van de cursus, wat betaal je gemiddeld voor de wijn, omvat het diploma Sommelier Conseil ook het examen in Frankrijk of is dit iets extra, etc. Alvast bedankt

  Like

 4. Ja, ik zit dus in Straatsburg. Het zijn andere wijnen, en hier is niet meteen een carrefour. En die kortingen van die wijnfestivals zijn al gedaan. Dju! Maar ja, ik zal dan maar naar de colruyt gaan (tis collishop zeker?). En Lafon Rochet 2004 voor bijna 22 euro… dat is een stevige prijs eigenlijk… Sneu!

  Like

 5. @ Zoff
  Ik zit momenteel idd in het 2de jaar sommelier conseil syntra, ik post er deze week wel een berichtje over.
  Leuk dat je verslaafd bent aan den drankblog, nu zorgen dat die blog er niet afvalt hé ! 😉

  @Jean
  Collishop, idd. maar volgens mij komt ie in september wel ergens tevoorschijn op één of andere foire des vins aan 17 euro.

  @Bert
  ’t Heeft nog lang geduurd !
  Maar ik wil er nog niets over zeggen, de statistische gegevens liggen momenteel bij onze man van de eh statistiek, Gerten.
  Oké, k zal wél al iets zeggen. Hoe goed de andere wijnen ook waren, Montrose zat in een andere klasse.
  Gelukkig niet alleen qua prijs.

  Like

 6. soundz like mmmm to me ! (dat doet me denken aan I give a little mmmm to you, you give a little mmmm to me .. van wie was da nu weer? die mevrouw (?) met haar zware stem … euuhmmm.. Amanda Lear ! yes!)

  Like

Reacties zijn gesloten.